Ska ni flytta till Spanien?

Då hjälper vi er med våra totallösningar för era behov.

Ska ni flytta till Spanien?

Då hjälper vi er med våra totallösningar för dina behov.

Flytt till Spanien

Oftast är det inte bara avståndet som är problemet. Under en flytt till Spanien måste du t.ex. se till att alla dokument är sin ordning dock krävs inte några tullhandlingar, och att internationella regler följe under transporten. Vi har erforderliga transporttillstånd för att köra internationell trafik.

Vi kan även transportera bilar och motorcyklar. Dessa måste åtföljas av registreringsbevis (den blå delen) och vara försäkrade och påställda i Svenska register. Fordon som är registrerade i Spanien måste åtföljas av registreringsbevis och handlingar som bevisar att vi äger rätt att transportera dessa.

Klicka på kartan för förstoring.

Lager i Spanien

Roslagens Europatransport AB har mer än 20 års erfarenhet av utlandsflytt.

Med egen personal och goda kontakter med inhemska flyttfirmor ser vi till att du som ska flytta till Spanien får optimala förutsättningar för en felfri transport.

Dessutom har vi lager i Torrevieja och Fuengirola vilket underlättar dina möjligheter för en flexibel flytt till din nya bostad.

Dotterbolag i Torrevieja med svensk personal

I vårt lager i Torrevieja finns vårt dotterbolag Mobico Norway S.L med både svensk och spansk personal. Lagret ger oss unika möjligheter att förvara bohag i väntan på flytt samt utföra lokala flyttransporter inom Spanien med service på svenska, spanska och engelska.

Beroende på efterfrågan genomför vi 1-2 transporter till Spanien varje månad.